www.reus.cat
El web de la ciutat de Reus

img reus promoció

http://www.reuspromocio.cat
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur.

img reus capital cultura

capitalcultura.reus.cat
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing Lorem ipsum dolor sit amet.

img reus compartir

Xarxes socials
Consulta les diferents xarxes socials de l'Ajuntament

Medi natural i xarxa de camins

El passeig presenta unes característiques ambientals i de paisatge úniques. En estar situat a la part nord i més elevada del terme ofereix unes bones vistes de tot l’entorn. En estar travessat per dos barrancs té en aquells trams uns ambients humits amb vegetació i fauna concretes que en defineixen la riquesa ambiental. Pel que fa a la resta de sòl, la gran majoria és espai obert que conté un alt percentatge de vegetació d’interès.

La xarxa principals de camins de Reus consta de 108.200 metres i recorre tot el territori, ja que antigament connectaven amb tots els pobles veïns de Reus. Molts dels camins han quedat fragmentats, configurant una nova xarxa a causa de les infraestructures de comunicació i urbanització, però encara desenvolupen una funció vital de connexió amb gran part del terme.

El Pla de manteniment i millora dels camins de Reus permet gestionar aquesta xarxa, al voltant de la qual s’han dut a terme diferents iniciatives de difusió per dinamitzar-ne l’ús entre la ciutadania. Avui, la xarxa de camins és utilitzada tant pels veïns dels masos com per ciutadans i ciutadanes que realitzen esports i passejades per zones tranquil·les.

“Era costum anar a la font del Lleó, coneguda antigament com dels Capellans, i a la Bassa Nova.”

EL MEU PASSEIG

El passeig de la Boca de la Mina és un espai arbrat de 1.275 metres d’amplada situat a la banda nord del municipi de Reus, entre l’avinguda del Comerç i la Boca de la Mina, al nord de la línia del ferrocarril i de l’estació de tren.

L’objectiu és recuperar el passeig, preservar-lo i fomentar-hi nous usos fent-lo accessible per a tothom.

ENVIA’NS LA TEVA HISTÒRIA
Generalitat de Catalunya
Feder

La Boca de la Mina

El passeig ha estat i és un important espai patrimonial d’esbarjo on es porten a terme els costums tradicionals, el lleure familiar i festeig de la ciutat per als reusencs i les reusenques.

Segueix-nos a les xarses socials