Tornar

Ruta teatralitzada Boca de la Mina

26
Feb
2022
Inici / Actualitat / Ruta teatralitzada Boca de la Mina

Comparteix

On i quan

El 26/02/2022
a les 11:00h
Preu: Gratuït amb inscripció prèvia

Ruta teatralitzada a la Boca de la Mina de Reus protagonitzada per l'actriu reusenca María Bravo qui ens porta a fer un viatge al Reus del 1900 per descobrir alguns personatges, anècdotes i indrets patrimonials del passeig més famós de la ciutat. Una ruta costumbrista que preté donar èmfasis i valor a la memòria oral dels nostres avanpassats a través d'un recorregut d'una hora que s'inicia a l'entrada del passeig i acaba a dalt de tot, on trobem joies arquitectòniques com el Pere Mata o llocs hidràulics de la vila com el molí, la bassa o la mateixa mina. 

La ruta és gratuita i apta per tots els públics i està organtizada per Ans Educació on podreu trobar més informació i fotos sobre la ruta.

Disposeu de passis a les 11 i les 12h.

Durada de la ruta: 1 hora

+ INFO: www.anseducacio.cat

“Era costum anar a la font del Lleó, coneguda antigament com dels Capellans, i a la Bassa Nova.”

EL MEU PASSEIG

El passeig de la Boca de la Mina és un espai arbrat de 1.275 metres d’amplada situat a la banda nord del municipi de Reus, entre l’avinguda del Comerç i la Boca de la Mina, al nord de la línia del ferrocarril i de l’estació de tren.

L’objectiu és recuperar el passeig, preservar-lo i fomentar-hi nous usos fent-lo accessible per a tothom.

ENVIA’NS LA TEVA HISTÒRIA
Generalitat de Catalunya
Feder

La Boca de la Mina

El passeig ha estat i és un important espai patrimonial d’esbarjo on es porten a terme els costums tradicionals, el lleure familiar i festeig de la ciutat per als reusencs i les reusenques.

Segueix-nos a les xarses socials