Actualitat

Dóna un cop d'ull a les últimes notícies relacionades amb el Passeig Boca de la Mina i consulta els últims esdeveniments a l'agenda.

Ruta de l'aigua
08 Nov
2022

El 19 de novembre, última ruta teatralitzada al passeig

Ara fa un any, el novembre de 2021, es va posar en marxa la programació de rutes dramatitzades al passeig de la Boca de la Mina, que pel que fa al 2022 finalitza el proper dissabte 19 de novembre amb la darrera sessió prevista de la Ruta de l’aigua. En aquests dotze mesos s’han programat 55 dies i mig de rutes, amb un total de 111 sessions. Fins al setembre, hi ha participat 2.248 persones de totes les edats, i la previsió és que amb les dades d’octubre i novembre la xifra de participants arribi a 3.344.

Portada llibre Peret Ganxet
27 Oct
2022

En Peret Ganxet i el Mildos a la Boca de la Mina

Avui es presenta en públic una nova aventura de Peret Ganxet que té com a escenari el passeig de la Boca de la Mina: "En Peret Ganxet i el benestar animal". El llibre, escrit per M. Carme Bigorra i M. Josep Salvadó amb il·lustracions de Marc Díez, és una iniciativa de la Regidoria de Recursos Humans i Medi Ambient que obre la col·lecció "Fem un Reus més sostenible".

Contes a la plaça de M. Àngels Ollé
24 Oct
2022

Contes a la plaça de M. Àngels Ollé

El proper divendres 28 d'octubre tindrà lloc una nova sessió del cicle Contes a les places que organitzen les Biblioteques Municipals de Reus amb la col·laboració del col·lectiu MARC i de l'AV del barri Gaudí. Serà, com sempre, a les 4 de la tarda, a la plaça de M. Àngels de Reus, un espai ideal per compartir una estona de lectura a l'aire lliure. La inscripció és oberta i gratuïta.

Contes a la plaça de M. Àngels Ollé
18 Oct
2022

El passeig de la Boca de la Mina, amb la setmana de les Persones Grans

El passeig de la Boca de la Mina és aquests dies un dels escenaris de les activitats que s'han organitzat en el marc de la Setmana de les Persones Grans, que té com a objectiu mostrar l’expertesa d’aquest col·lectiu a través de la mostra d’activitats que realitzen en els seus espais al mateix temps que la ciutat oferir en aquest col·lectiu l’oportunitat de conèixer altres activitats saludables a l’abast de tothom.

“Era costum anar a la font del Lleó, coneguda antigament com dels Capellans, i a la Bassa Nova.”

EL MEU PASSEIG

El passeig de la Boca de la Mina és un espai arbrat de 1.275 metres d’amplada situat a la banda nord del municipi de Reus, entre l’avinguda del Comerç i la Boca de la Mina, al nord de la línia del ferrocarril i de l’estació de tren.

L’objectiu és recuperar el passeig, preservar-lo i fomentar-hi nous usos fent-lo accessible per a tothom.

ENVIA’NS LA TEVA HISTÒRIA
Generalitat de Catalunya
Feder

La Boca de la Mina

El passeig ha estat i és un important espai patrimonial d’esbarjo on es porten a terme els costums tradicionals, el lleure familiar i festeig de la ciutat per als reusencs i les reusenques.

Segueix-nos a les xarses socials