Actualitat

Dóna un cop d'ull a les últimes notícies relacionades amb el Passeig Boca de la Mina i consulta els últims esdeveniments a l'agenda.

27 Jul
2022

L'Ajuntament amplia el parc del passeig de la Boca de la Mina amb la recuperació de la Bassa Nova

L’Ajuntament de Reus, a través d’Aigües de Reus, executarà les obres de recuperació de la Bassa Nova i el seu entorn, amb un projecte que dona continuïtat a la recuperació dels valors històrics i patrimonials del passeig de la Boca de la Mina. L’Ajuntament està tramitant l’aprovació del projecte executiu de l’obra que preveu la recuperació de l’element patrimonial per a ús ciutadà.

02 Jun
2022

Nova programació de les Rutes Saludables ‘Camina per la Boca de la Mina’

El passat 29 de maig es va iniciar la nova programació de les Rutes Saludables ‘Camina per la Boca de la Mina”. Es tracta de rutes guiades de baixa dificultat, sempre amb sortida i arribada al Passeig de la Boca, que es realitzen amb l'acompanyament del tècnic auxiliar de la Boca de la Mina. La inscripció és gratuïta i s'ha de fer a través del portal www.inscripcions.reus.cat. Cada ruta és independent de la següent i hi ha un aforament màxim de 25 persones.

27 Mai
2022

Finalitza la programació de visites de les entitats del Consell Municipal de la Discapacitat al passeig de la Boca de la Mina

Unes 170 persones, membres de 12 entitats que formen part del Consell Municipal de la Discapacitat, un òrgan sectorial de participació coordinat per la Regidoria de Benestar Social, han assistit a les rutes teatralitzades que ofereix l’oferta lúdica i cultural del passeig de la Boca de la Mina entre el 17 de gener i el 26 de maig.

25 Mai
2022

Les Biblioteques Municipals organitzen sessions de contes a la Boca de la Mina

Les Biblioteques Municipals de Reus inicien un programa permanent de narració de contes a la Plaça M. Àngels Ollé, al Passeig de la Boca de la Mina per mantenir la memòria d’aquesta pedagoga que va aportar innovació a l’àmbit de l’educació infantil i va situar els llibres, la biblioteca, la lectura i els contes en el centre de l’aprenentatge. La primera sessió és el proper divendres dia 27 de maig a les 4 de la tarda i Dolors Bargalló, de l’equip infantil de les Biblioteques Municipals explicarà el conte El Peix Pedra, que Àngels Ollé va fer per al Museu d’Alcover.

“Era costum anar a la font del Lleó, coneguda antigament com dels Capellans, i a la Bassa Nova.”

EL MEU PASSEIG

El passeig de la Boca de la Mina és un espai arbrat de 1.275 metres d’amplada situat a la banda nord del municipi de Reus, entre l’avinguda del Comerç i la Boca de la Mina, al nord de la línia del ferrocarril i de l’estació de tren.

L’objectiu és recuperar el passeig, preservar-lo i fomentar-hi nous usos fent-lo accessible per a tothom.

ENVIA’NS LA TEVA HISTÒRIA
Generalitat de Catalunya
Feder

La Boca de la Mina

El passeig ha estat i és un important espai patrimonial d’esbarjo on es porten a terme els costums tradicionals, el lleure familiar i festeig de la ciutat per als reusencs i les reusenques.

Segueix-nos a les xarses socials