www.reus.cat
El web de la ciutat de Reus

img reus promoció

http://www.reuspromocio.cat
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur.

img reus capital cultura

capitalcultura.reus.cat
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing Lorem ipsum dolor sit amet.

img reus compartir

Xarxes socials
Consulta les diferents xarxes socials de l'Ajuntament

Actualitat

Dóna un cop d'ull a les últimes notícies relacionades amb el Passeig Boca de la Mina i consulta els últims esdeveniments a l'agenda.

16 Des
2021

El Passeig de la Boca de la Mina incorpora l’activitat teatralitzada “Poeta de l’aigua” adreçada a famílies i persones amb diversitat funcional

Per tal d’acostar-se a la riquesa natural del passeig de la Boca de la Mina des de la poesia i l’experiència dels sentits, la regidoria de Recursos Humans i Medi Ambient ha incorporat a la proposta de Rutes de l’Aigua del Passeig de la Boca de la Mina l’activitat teatralitzada “Poeta de l’Aigua”. Una ruta guiada inclusiva, adreçada a les persones amb diversitat funcional i al col·lectiu familiar. El tret de sortida de l’activitat s’ha fet aquest matí amb dos grups d’alumnes del col·legi públic d’educació especial Alba de la Diputació de Tarragona a Reus i el Centre d’Educació Especial Font del Lleó.

15 Nov
2021

El passeig de la Boca de la Mina estrena noves rutes i activitats familiars gamificades

En el marc del Projecte de recuperació i millora del passeig de la Boca de la Mina, aquests dies s’ha ampliat l’oferta d’activitats que el passeig posa a disposició de les persones usuàries amb noves rutes temàtiques i la posada en marxa d’una app que integra diferents recursos digitals per viure-hi una experiència singular.

12 Nov
2021

L’alumnat de la Casa d’Oficis de Creació i producció audiovisual de Mas Carandell presenta tres vídeos sobre el passeig de la Boca de la Mina

Els i les joves de la Casa d’Oficis de Mas Carandell del curs 2019-2020 van acceptar el repte de fer una lectura personal del passeig de la Boca de la Mina a partir dels 11 punts d’interès que s’han definit en el recorregut actual pel passeig.

03 Nov
2021

Una trentena de membres de les entitats del Consell Municipal de la Discapacitat de Reus verifiquen l'accessibilitat del passeig de la Boca de la Mina

Una trentena de membres de les entitats que formen part del Consell Municipal de la Discapacitat de Reus han participat aquest dimecres, 3 de novembre, al matí en una visita guiada al passeig de la Boca de la Mina.

“Era costum anar a la font del Lleó, coneguda antigament com dels Capellans, i a la Bassa Nova.”

EL MEU PASSEIG

El passeig de la Boca de la Mina és un espai arbrat de 1.275 metres d’amplada situat a la banda nord del municipi de Reus, entre l’avinguda del Comerç i la Boca de la Mina, al nord de la línia del ferrocarril i de l’estació de tren.

L’objectiu és recuperar el passeig, preservar-lo i fomentar-hi nous usos fent-lo accessible per a tothom.

ENVIA’NS LA TEVA HISTÒRIA
Generalitat de Catalunya
Feder

La Boca de la Mina

El passeig ha estat i és un important espai patrimonial d’esbarjo on es porten a terme els costums tradicionals, el lleure familiar i festeig de la ciutat per als reusencs i les reusenques.

Segueix-nos a les xarses socials