www.reus.cat
El web de la ciutat de Reus

img reus promoció

http://www.reuspromocio.cat
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur.

img reus capital cultura

capitalcultura.reus.cat
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing Lorem ipsum dolor sit amet.

img reus compartir

Xarxes socials
Consulta les diferents xarxes socials de l'Ajuntament

Rutes de l'aigua

A Reus, l’aigua ha estat un recurs escàs històricament, de manera que la necessitat d’aconseguir-la ha llegat nombrosos regs, dipòsits i canalitzacions. Aquesta ruta pel passeig ens acosta exemples destacats d’aquesta història antiga i recent.

Al llarg dels diferents punts del recorregut la ruta ens proposa també una mirada a un paisatge que l’aigua contribueix a definir i a modelar: barrancs, rieres, fonts, mines subterrànies... Un entorn singular que avui ens planteja de nou el repte de gestionar aquest patrimoni natural per preservar la riquesa i els trets d’identitat d’un paisatge únic.

Les rutes de l’aigua
Acostar-se a la riquesa natural del passeig des de la poesia i i l’experiència dels sentits: és la proposta de la ruta guiada que recorre diferents punts del passeig. A carrec d’ANS Educació, la ruta és gratuïta i oberta a tots els públics, amb un marcat caràcter inclusiu. Consulteu el calendari previst i feu la inscripció des d’aquest espai.

Vídeo promocional

Ruta de l'aigua

“Era costum anar a la font del Lleó, coneguda antigament com dels Capellans, i a la Bassa Nova.”

EL MEU PASSEIG

El passeig de la Boca de la Mina és un espai arbrat de 1.275 metres d’amplada situat a la banda nord del municipi de Reus, entre l’avinguda del Comerç i la Boca de la Mina, al nord de la línia del ferrocarril i de l’estació de tren.

L’objectiu és recuperar el passeig, preservar-lo i fomentar-hi nous usos fent-lo accessible per a tothom.

ENVIA’NS LA TEVA HISTÒRIA
Generalitat de Catalunya
Feder

La Boca de la Mina

El passeig ha estat i és un important espai patrimonial d’esbarjo on es porten a terme els costums tradicionals, el lleure familiar i festeig de la ciutat per als reusencs i les reusenques.

Segueix-nos a les xarses socials