Tornar

El passeig de la Boca de la Mina, amb la setmana de les Persones Grans

18
Oct
2022
Contes a la plaça de M. Àngels Ollé
Comparteix

En el marc de la programació que es va iniciar ahir dilluns i que s'allargarà fins divendres, demà dimecres dia 19 comença la «Marxa Nòrdica», una activitat física que també es continuarà realitzant durant tot el curs tots els dimecres de 9:30 h a 11:00 h pel passeig de la Boca de la Mina.

I divendres 21 al matí, de les 9.30 h a les 12:00 h, s’organitza la Ruta Saludable per la Boca de la Mina i la vista als jardins. Amb la col·laboració de Rellsa, s’han proposat dues rutes a escollir en funció de les possibilitats físiques de cada persona (de 4km i 6km)

Totes les activitats es poden consultar a la pàgina web de l'Escola Oberta de Salut i per tal d'inscriure's es pot trucar al telèfon 699 89 59 78 o fer les inscripcions a www.inscripcions.reus.cat.

“Era costum anar a la font del Lleó, coneguda antigament com dels Capellans, i a la Bassa Nova.”

EL MEU PASSEIG

El passeig de la Boca de la Mina és un espai arbrat de 1.275 metres d’amplada situat a la banda nord del municipi de Reus, entre l’avinguda del Comerç i la Boca de la Mina, al nord de la línia del ferrocarril i de l’estació de tren.

L’objectiu és recuperar el passeig, preservar-lo i fomentar-hi nous usos fent-lo accessible per a tothom.

ENVIA’NS LA TEVA HISTÒRIA
Generalitat de Catalunya
Feder

La Boca de la Mina

El passeig ha estat i és un important espai patrimonial d’esbarjo on es porten a terme els costums tradicionals, el lleure familiar i festeig de la ciutat per als reusencs i les reusenques.

Segueix-nos a les xarses socials