Tornar

En Peret Ganxet i el Mildos a la Boca de la Mina

27
Oct
2022
Portada llibre Peret Ganxet
Comparteix

En aquesta nova aventura, Peret Ganxet ens parla de l’adopció del Mildos, un rottweiler que s’ha quedat sense amo, i de la Boca de la Mina, un espai recuperat per a ús ciutadà on en Peret Ganxet farà amistat amb un personatge emblemàtic. Peret Ganxet torna a ser, doncs, un gran ambaixador del ric patrimoni col·lectiu de Reus, en aquest cas del passeig de la Boca de la Mina, i fa pedagogia de l’adopció i de la protecció dels animals.

La presentació tindrà lloc avui dijous 27 d’octubre, a les 19 hores, a l’espai Llotja de la Cambra de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Reus. L’esdeveniment és obert al públic en general i especialment a les famílies amb nens, comptarà amb una actuació de l’Ariel Santamaria;  l’animació del gegant Peret Ganxet i estands de les associacions animalistes Nou Refugi Baix Camp, Reus Gats i la Última Llar. 

“Era costum anar a la font del Lleó, coneguda antigament com dels Capellans, i a la Bassa Nova.”

EL MEU PASSEIG

El passeig de la Boca de la Mina és un espai arbrat de 1.275 metres d’amplada situat a la banda nord del municipi de Reus, entre l’avinguda del Comerç i la Boca de la Mina, al nord de la línia del ferrocarril i de l’estació de tren.

L’objectiu és recuperar el passeig, preservar-lo i fomentar-hi nous usos fent-lo accessible per a tothom.

ENVIA’NS LA TEVA HISTÒRIA
Generalitat de Catalunya
Feder

La Boca de la Mina

El passeig ha estat i és un important espai patrimonial d’esbarjo on es porten a terme els costums tradicionals, el lleure familiar i festeig de la ciutat per als reusencs i les reusenques.

Segueix-nos a les xarses socials