Ajuntament de Reus

Tres camins aromàtics de colors canviants

El Parc de les Olors, amb una superfície de 10.687m2, s’estructura al voltant de tres camins aromàtics connectats entre si amb franges de paviment ceràmic. Al final de cada camí hi ha una petita zona d’estada. S’hi han plantat arbustives i herbàcies autòctones o al·lòctones, majoritàriament amb fulles aromàtiques i colors de floració intensos, que potencien la biodiversitat i estan adaptades a situacions de ple sol. El parc forma part de la Xarxa de Parcs de les Olors de Catalunya, una associació que integra espais naturals visitables que ofereixen activitats relacionades amb les plantes aromàtiques i medicinals.

Parc de les olors 1
Parc de les olors 2
Parc de les olors 3

Més coses sobre el Parc de les Olors

Descobreix quines espècies arbustives i quins arbres pots trobar a l'espai del Parc de les Olors

“Era costum anar a la font del Lleó, coneguda antigament com dels Capellans, i a la Bassa Nova.”

EL MEU PASSEIG

El passeig de la Boca de la Mina és un espai arbrat de 1.275 metres d’amplada situat a la banda nord del municipi de Reus, entre l’avinguda del Comerç i la Boca de la Mina, al nord de la línia del ferrocarril i de l’estació de tren.

L’objectiu és recuperar el passeig, preservar-lo i fomentar-hi nous usos fent-lo accessible per a tothom.

ENVIA’NS LA TEVA HISTÒRIA
Generalitat de Catalunya
Feder

La Boca de la Mina

El passeig ha estat i és un important espai patrimonial d’esbarjo on es porten a terme els costums tradicionals, el lleure familiar i festeig de la ciutat per als reusencs i les reusenques.